miercuri, 25 iunie 2008

Biografie

O scurta prezentare a vedetei blogului nostru.

Nume si prenume: Ioan Andrei Galut

Localitate: Arad
Ocupatie: liber profesionist
Studii de specialitate: nu
Genuri de muzica preferate: rock
Jobul/locul de munca ideal: pe scena

Pasiunea lui pentru muzica a existat dintotdeauna, insa de abia in urma cu doi ani a simtit ca a venit momentul sa isi valorifice talentul. A rugat un prieten sa-i imprumute chitara lui, in speranta ca va fi suficient de ambitios incat sa-si duca pana la capat planul, acela de a invata singur cateva piese. Nu a fost usor, insa nu s-a lasat pana nu a reusit.

Cu timpul, a invatat tehnici si acorduri din ce in ce mai complexe. A inceput sa puna pe hartie sentimente si trairi, apoi le-a potrivit cu o linie melodica, si astfel, in momentele in care se simtea inspirat, reusea sa compuna cate un cantec.

Decizia de a veni la Megastar a fost luata destul de brusc, fara ezitari. Nu avea nimic de pierdut, iar aceasta sansa de a se remarca in domeniu s-a ivit exact la momentul potrivit. Terminase facultatea, si inca nu avea un serviciu. Nu si-a facut mari sperante, a vrut doar sa-si incerce norocul.

Era curios sa afle ce se intampla la o astfel de preselectie si sa vada daca ii poate face fata. Unii prieteni, alaturi de care cantase, au spus ca era si cazul sa incerce sa se remarce, in timp ce unii colegi, care nu stiau de pasiunea lui, l-au felicitat pentru curaj.

Familia lui Andrei a fost si este 100% alaturi de el. Unele rude nu stiau ca isi doreste atat de mult sa cante, asa ca a reusit sa-si surprinda si familia.

Niciun comentariu: