miercuri, 25 iunie 2008

Universal Cauta Band pentru Andrei

Si tu poti canta cu megastarul Andrei Galut!

...conform cerintelor casei de discuri Universal Music Romania, conditia necesara (nu si suficienta, atentie!) pentru a intra in competitia celor care vor sa cante cu Andrei Galut este sa ai o trupa rock!

Oricine indeplineste aceasta conditie si isi doreste sa "creasca" impreuna cu Andrei, trebuie sa trimita pana la data de 30 iunie 2008 un CD demo cu cel putin trei inregistrari ale trupei, o scurta biografie si cateva poze in care sa se regaseasca toti membrii trupei. Piesele interpretate pot fi creatii proprii sau cover-uri.

Adresa unde trebuie expediate toate acestea este: Universal Music Romania, Str General Nicolae Dona, Nr 16, Sector 1, Bucuresti, cu mentiunea pe plic: "Trupa pentru Andrei - ATTN: Departament A&R".

Trupele alese pentru etapa urmatoare vor fi contactate la incheierea preselectiei pentru o demonstratie live!

Dupa Catalin Josan, Andrei Galut din Arad a castigat cea de-a doua editie a emisiunii Megastar. El a intrat in finala impotriva lui Florin Iordache, pe 10 mai 2008. Premiul lui consta intr-un de 1500 €, oferit lunar de Prima TV timp de un an plus un contract cu Universal Music Romania.

In cazul in care cunoasteti o trupa care se incadreaza in cerintele noastre, va rugam sa transmiteti anuntul mai departe.

Va multumim pentru sustinere!

Niciun comentariu: